J Í D E L N Í L Í S T E K
PONDĚLÍ 18.11. 2024
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninkou a nudlemi (1,7)
1. 200g Masový špíz „STYL“ (kuřecí, vepřové, cibule, paprika, slanina), steakové hranolky(7)
2. 150g Kuřecí řízek v šunkovo - bylinkovém těstíčku, šťouchané brambory (1,3,7)
3. 250g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ÚTERÝ 19.11. 2024
Polévka: Hráškový krém s krutony (1,3,7)
1. 150g Konfitované kachní maso, červené dušené zelí, variace knedlíků(1,3,7)
2.140g Koprová omáčka s hovězím masem a vejcem, knedlík nebo vařené brambory (1,3,7,9,12)
3. 250g Špagety aglio olio(1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
STŘEDA 20.11. 2024
Polévka: Květáková (1,7)
1. 140g Vepřové výpečky, dušená zelenina na smetaně, vařené brambory (1,3,7)
2. 250g Halušky s brindzou a opečenou sleninkou (1,3,7)
3. 250g Kuřecí kung-paho, dušená rýže(1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
ČTVRTEK 21.11.2024
Polévka: Zelňačka s hřiby, klobásou, brambory a zakysanou smetanou(1,3,7)
1. 150g Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže(1,3,7)
2. 140g Pečené kuřecí stehýnko, dušená rýže
3. 250g Lasagne s masovou směsí(1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
PÁTEK 22.11.2024
Polévka: Kulajda (1,3,7,10)
1. 220g Grilovaný steak z krkovičky SK se sázeným vejcem, americké brambory (1,3,7)
2. 150g Smažené olomoucké tvarůžky, vařené brambory, tatarka(4)
3. 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
4. 250g Salát Cézar s kuřecím masem, krutony z bílé veky, opečenou slaninkou, sypané mixem strouhaných sýrů (1,3)
Ceny menu: 1. 159Kč, 2. 159Kč, 3. 149Kč, 4. 179Kč
Seznam potravinových alergenů,
které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
____________________________________________________________
1) Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg, ml/l
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich