"DNY STEAKOVÝCH SPECIALIT" 8.- 11.12.2011.
Studené předkrmy / Cold starters / Kalte Vorspeisen
100g Tataráček na toastu nebo topince
100g Kachní prsíčko s panchettou, sušenými rajčaty a bagetkou
Polévky /Soups / Suppen
0,2l Hovězí s knedlíčky, nudlemi a zeleninovým julie
Rybí steaky / Fish steaks / Fischen Steak
200g Steak z lososa s grilovanou zeleninou a citrónovo-máslovou omáčkou
200g Klínky grilovaného lososa s bernskou směsí, baklažánem, cuketou a smetanou
200g Tuňák blue filet na lilkové kaponátě
200g Grilovaný tuňák s omáčkou dijonaise a snopkem chřestu
Drůbeží steaky / Poultry steaks / Geflügelssteak
150g Kuřecí steak s honey omáčkou a blue cheese
150g Grilované kachní prsíčko v chilli marinádě s brusinkovým
glasé a jablky
Vepřové steaky / Pork meat steaks / Schveinefleischsteak
200g Plum steak (panenka) špikovaný anglickou slaninou, podávaný
na omáčce ze sušených švestek, rajčat a mandlí
200g Steak z vepřové panenky v žampiónové omáčce se
smaženou cibulí
Hovězí steaky ze svíčkové / Beef meat steaks / Rindfleischsteak
200g Pfeffer steak přelitý hořčicovou omáčkou s brandy a
barevným pepřem
200g Anglický steak se sázeným vejcem
200g Chilli steak s omáčkou s chilli papričkami, čenekem a cherry vodkou
200g Tatarský biftek s topinkami a česnekem
Jihoamerické hovězí steaky / Beef meat steaks / Rindfleischsteak
200g Chuck tender steak podávaný na cibulkové krustě s
prosciutem a rozmarýnem
200g Top blade steak s červenými chillies fazolemi a panchetou servírovaný na česnekovém toastu
Chuck tender – falešná jihoamerická svíčková
Top blade – loupaná plec s krupavou kurkou
Přílohy / Side dishes / Beilagen
100g Pečené brambory na grilu
100g Parmesámové brambory se sušenými rajčaty
100g Sweet chilli brambory
100g Bramborové rösty s bylinkami
100g Šunková rýže s jarní cibulkou
Omáčky a šťávy
Bernská
Dijonaise
Chilli
Žampiónová
Brandy se čtyřmi druhy pepře